Inapoi la Resurse utile

Semne de la cei dragi care au plecat dincolo

Lavinia: “De ziua puiului meu de 5 ani, îi cântam La mulți ani și eu abia imi stapaneam lacrimile. Animatorul l-a pus pe pui sa muste din tort, apoi m-a îmbrățișat cu fața plină de frișcă de la ureche la ureche… în secunda urmatoare una din mamici imi zice ca am o inima de frisca pe sacou… În altă zi, de Craciun am fost la o manastire unde nu mai fusesem decat cu sotul meu. La intrare sunt bucati de hartie si pixuri pentru liturghie, iau o hârtie și văd că avea deja scris numele de Constantin… m-a bușit plansul, a fost de parcă ar fi zis “Sunt aici cu tine” …

Geta: “Anul trecut am fost la piata sa iau flori pentru cimitir, am luat 3 buchete de floarea-soarelui, unul l-am dus acasa si l-am pus in vaza, la cateva minute imi spune fiica mea”mami ai vazut ceva la flori” am zis ca nu, ce sa vad cand mi-a aratat o floare am ramas fara cuvinte”

Daniela: “așa arăta cafeaua de dimineață cam la 3 luni după ce a murit”

Andreea: “Eu am cumpărat flori ca să-i duc soțului meu …între timp Tatăl meu a adormit si mi-a spus că l-a visat pe soțul meu ca îmi mulțumește pentru flori. Tata nu știa că eu am cumpărat flori.”

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi la Resurse utile

Abonare la Newsletter

Holler Box