Excursie de o zi la Pitești 45+
25 mai 2019 – excursie de o zi la Pitești, pentru un grup de doamne cu vârsta 45+, Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești, Mănăstirea Trivale, spectacol Planetarium
Excursie la Cernica Park
11 mai 2019 – excursie la Cernica Park pentru familii – distracție, mișcare, prieteni noi
Excursie la Sinaia
6 aprilie 2019 – tren, telegondolă, zăpadă în vârf de munte, Muzeul Trenulețelor, mulți prieteni noi
Ziua Mamelor cu super-puteri 2019
9 martie 2019 – petrecere pentru mame singure și copiii lor – la Orășelul Cunoașterii, cu Pizza Hut și Rufette
Tabăra Dorului 2017
17-20 august 2017 – a cincea tabără terapeutică gratuită pentru 8 familii (1 părinte + copiii de 10-14 ani), a fost la Pasul Schiorilor (Azuga), cu psihoterapeuți Iulia Savoș și Ioana Dăncescu.
Tabăra Dorului 2016
25-28 august 2016 – a patra ediție a Taberei Dorului, cu participare gratuită a 8 familii monoparentale, cu copii de 9-14 ani, la Pasul Schiorilor (Azgua), cu psihoterapeuți Ioana Dăncescu și Iulia Savoș.
Atelier Arta cu mărgele – februarie 2015
Eveniment mamă-fiică organizat în București (la Biblioteca „Ion Creangă”), cu scop de socializare între familii și dezvoltare a unor abilități de creare de bijuterii handmade, cu rol terapeutic (hobby) sau de a asigura un venit suplimentar.
„Aceasta a fost pentru mine şi fiica mea prima noastră ieşire din ultimele luni” (Mari) / „De când am rămas doar eu şi fiica mea, încerc să fac totul ca ea să nu simtă că lucrurile s-au schimbat şi nu vor mai fi cum au fost” (Mihaela)/ „Prietenii ne ocolesc, se ascund parcă de noi, nu mai vor să ne vadă lacrimile şi să ne mai audă poveştile despre trecut. Aici ne-am simţit în largul nostru.” (Liliana)
Tabăra Dorului 2015 copii 10-14 ani
A treia ediție din „Tabăra Dorului” (16-19 iulie 2015) a adus împreună 10 familii (copii 10-14 ani) la Pasul Schiorilor (Azuga) și a fost derulată în parteneriat cu Centrul Psihomedeor din București.
Tabăra Dorului 2015 copii 5-9 ani
A doua ediție din „Tabăra Dorului” (6-9 august 2015) a adus împreună 8 familii (copii 10-14 ani) la Pasul Schiorilor (Azuga) și a fost derulată în parteneriat cu Centrul Psihomedeor din București.
2015 – Flashmob 23 iunie
în Parcul Tineretului, București
Am marcat Ziua Internațională a Femeii Văduve cu un flashmob în Parcul Tineretului (București). Coregraf: Aura Goia.
2014- Premiul 3 la Gala Societății Civile
În 2014, am câștigat Premiul 3 la Secțiunea Asistență Socială din cadrul Galei Societății Civile pentru prima tabără de sprijin după pierderea partenerului de viață.
2014- proiect OMV Petrom în Suceava (prin competiția "Idei din Țara lui Andrei")
Proiectul "Copiii din Suceava învață să trăiască după moartea unui părinte"
2014 – Suceava- despre pierdere – clasa I
Acțiuni de informare și sprijin derulate într-o clasă din Suceava în care a murit unul dintre colegi, respectiv altă clasă în care a murit părintele unui coleg. Aici cu Laura Condurache, psihoterapeut.
2014 – Excursie de grup Munții Măcin
Excursie de grup în Munții Măcin, în parteneriat cu Asociația Clubul de Turism Proilavia.
2014 - O zi de vindecare pentru familii monoparentale - Suceava
Eveniment cu rol de sprijin și socializare între familii monoparentale din Suceava, găzduit la una dintre familiile participante și facilitat de psihoterapeut Laura Condurache.
februarie 2014 - O zi de vindecare pentru persoane vaduve - Cluj
Eveniment de o zi derulat în Cluj Napoca, facilitat de psihoterapeut Iulia Savoș.
2013 – Grup de suport pe Skype
Timp de 2 ani, am derulat bilunar discuții pe SKYPE în grupuri de 4-8 persoane care și-au pierdut partenerul de viață. Moderator și voluntar a fost Simona Pintea.
Tabăra Dorului 2013 - prima ediție
Prima ediție din „Tabăra Dorului” a avut loc pe 26-29 aprilie 2013 și au participat 20 de doamne văduve cu vârsta între 27 și 60 de ani. Parteneri: Centrul Psihomedeor, Pensiunea „La Rotonde” Predeal. Sponsor: Raiffeisen Comunități
iulie 2013 - Festivalul “Dar din Dor”
Ne-am alăturat mișcării International Kindness Project și în amintirea celor dragi am făcut mici surprize oamenilor din jur, în mai multe orașe din țară, pe modelul „random acts of kindness”.
23 iunie 2013 - Ziua Internațională a Femeii Văduve
Am marcat Ziua Internațională a Femeii Văduve printr-o excursie la Vulcanii Noroioși și mesaje de dor strânse laolaltă, pe inimioare de hârtie, încărcate cu semnificații simbolice.
AVON 125 de femei pentru schimbare
În 2011, proiectul „Există viață după doliu” a fost remarcat ca fiind una din 125 de inițiative care schimbă România în bine. A participat la eveniment Mihaela Vlad (Ioanițoaia), ca fondatoare a asociației.
2011-2013 Cluj de Terapie prin Lectură „Arta de a pierde” în biblioteci publice
Timp de 2 ani, am derulat peste 30 de întâlniri de terapie prin lectură în bibliotecile publice din București, Constanța, Ploiești, unde un voluntar citea fragmente cu rol terapeutic din diverse cărți tematice (pierdere, spiritualitate), iar participanții purtau ulterior o discuție despre cele auzite.