PRISCILA

Sunt voluntar în asociație din 2017 și voluntar al lumii încă de la 16 ani. Am ajutat refugiați, copii bolnavi în fază terminală, pacienți oncologici și mulți oameni care au suferit pierderi devastatoare.

La 33 de ani mi-am pierdut soțul și am crescut cei 4 copii cu ajutorul a mai multor ONG-uri care mi-au fost aproape. Știu cât de important e sprijinul necondiționat oferit la momentul oportun.

VICTORIȚA

În 2019 am organizat o strângere de fonduri la școală pentru Tabăra Dorului și am fost impresionată de puterea copiilor orfani de tată. În anii următori, m-am implicat chiar eu să organizez Tabăra și să fiu alături de noi familii.

Sursa mea de bucurie și energie este să învăț din experiențe, cărți, călătorii, de la oameni, predând copiilor.

LAVINIA P

Am descoperit asociația într-un moment în care aveam nevoie de sprijin, în urma pierderii soțului meu, și aici am găsit ceea ce căutam și chiar mai mult.  Am decis să rămân alături de echipa de voluntari, să ajut și eu mai departe pe cei la începutul călătoriei de doliu.

În prezent, sunt recăsătorită, dar continui să mă implic în proiectele asociației, pentru că simt că aici este nevoie de mine.

LĂCRĂMIOARA

Sunt 10 ani de când susțin asociația în mai multe moduri: spun povestea mea și a proiectelor noastre în emisiuni radio și TV, organizez evenimente, fac design grafic și ajut la dezvoltarea inițiativelor. Iar din 2022 sunt grief educator, ofer consiliere în perioada de doliu, fiind certificată în acest sens. Pagina mea de Facebook: https://www.facebook.com/Pierderesidoliu

CLAUDIA

Sunt psihoterapeut și ofer asistență în cadrul proiectelor desfășurate de asociație. Pasiunea pentru psihologie s-a transformat în profesia pe care am început să o practic cu înţelegere, flexibilitate şi empatie.

Cunosc durerea pierderii pe propriul suflet și sunt aproape de această comunitate din 2013. Îmi plac oamenii şi îmi place să fiu alături de ei, ghidându-i spre a-şi găsi singuri cele mai bune soluţii pentru obiectivele lor şi drumul optim pentru a avea o viaţă cu sens.

Site-ul meu este https://www.claudiapuscaru.ro

MIHAELA

Sunt fondatoarea asociației Există viață după doliu !, care a devenit între timp cu adevărat comunitatea părinților văduvi din România.

Durerea pierderii am descoperit-o în 2009, când tatăl meu a murit brusc, la 49 de ani și am început să caut ceva pentru a alina suferința mamei mele. Văzusem online centre de sprijin în UK și SUA și îmi doream enorm să existe și în România ceva similar, un spațiu accesibil, prietenos și de ajutor.

LAVINIA D

Sunt părinte unic din 2006, am 2 copii adolescenți. Am cunoscut asociația și oamenii ei minunați în urma petiției mele pentru cumularea burselor sociale cu cele de merit. Iubesc viața și mișcarea în natură, așa că, de câte ori am ocazia, contribui la organizarea excursiilor în natură și a evenimentelor din București.

SIMONA

Mă implic în organizarea evenimentelor din București

Iubim oamenii

Suntem un grup de oameni care iubim oamenii si ne implicam in timpul liber, dupa orele de serviciu, in weekenduri si oricand avem evenimente – iar pentru aceste ore oferite suntem foarte recunoscatori!

Si tu te poti inscrie ca voluntar in programul „2 ore cu folos”, iti alegi singur(a) ziua, pentru unele nu e musai sa fii in Bucuresti.

Inscriere

Ai experienta sau vrei sa capeti mai multa experienta? Alege domeniul care te pasioneaza cel mai mult si scrie-ne la mihaela@planurideviitor.ro ca sa gasim impreuna proiectele mici sau mari.