Inapoi la Blog

Finanțare pentru socializare – proiecte mici cu impact mare

După cum știți, activitatea Asociației „Există viață după doliu!” se bazează 100% pe implicarea voluntară a membrilor săi. Am decis să îi susținem pe cei care au fost în trecut beneficiari să devină voluntari care schimbă în bine viețile celor care au nevoie să simtă că există viață după moartea partenerului de viață.

Oferim o finanțare cuprinsă între 1.000 și 2.000 lei pentru proiecte mici cu impact mare. Încurajăm persoanele văduve să se întâlnească, să își spună povestea și să se sprijine unii pe ceilalți în redescoperirea sensului vieții și a echilibrului.

Cine poate aplica pentru această finanțare:

Momentan, doar persoanele care au participat în trecut la unul din evenimentele asociației (Tabăra Dorului, conferința „Planuri de viitor” din 2019 sau un grup de suport pentru părinți văduvi) pot deveni inițiatori ai unui proiect local frumos, care să schimbe vieți.

Public-țintă: persoane văduve și copiii lor. Înscrierea în proiect se va face pe baza certificatului de deces. Toate proiectele propuse trebuie să se adreseze DOAR acestor persoane. La fiecare proiect e obligatoriu să participe MINIM 6 adulți.

Finanțare oferită de Asociație: între 1.000 și 2.000 lei, în funcție de numărul de participanți și de durata evenimentului.

Proiectul trebuie să se desfășoare în perioada 15 octombrie 2019- 1 februarie 2020.

Proiecte eligibile:

a. o excursie de una sau două zile la care să participe DOAR persoane văduve (cu sau fără copiii lor).

b. petrecere pentru copii la un loc de joacă sau activități distractive precum: escape rooms, cătățare, ateliere de pictură etc

c. grup de dezvoltare personală sau cu informații practice (nu se decontează taxa individuală de participare la un workshop sau conferință, ci numai serviciile unui specialist care organizează o întâlnire numai pentru persoanele din grupul-țintă)

Nu sunt eligibile pelerinajele, ajutarea sub formă materială a unei familii sau persoane, orice activități care discriminează sub orice formă.

Cheltuieli eligibile:

a. transportul cu trenul sau microbuz

b. masă (catering, restaurant)

c. taxa de intrare la muzee sau alte locuri interesante de vizitat

d. închirierea unei săli de întâlnire

e. serviciile unui specialist

Suma va fi oferită în baza documentelor care dovedesc cheltuielile făcute: facturi și chitanțe, bonuri fiscale, bilete de transport.

Cum aplici:

Povestește pe adresa mihaela@planurideviitor.ro despre micul proiect pe care vrei să îl transformi în realitate în orașul tău. Scrie câți oameni vrei să participe, cum îi vei găsi, cum crezi că îi va ajuta proiectul propus să aibă o viață mai ușoară și mai frumoasă (ce vreți să faceți, unde, cât va dura), câte ore ai la dispoziție pentru organizare, ce buget total crezi că e necesar și de ce fel de sprijin mai ai nevoie.

Pentru orice întrebări, te rugăm să ne scrii pe aceeași adresă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi la Blog