Inapoi la Resurse utile

Dăruiește din inima ta pentru inimile cu dor greu

Poate că rostul vieții este să ne umplem inima cu amintiri blânde, cu locuri frumoase și cu zâmbetele oamenilor care ne ies în cale. Și să fie așa de plină cu lucruri bune încât loviturile neașteptate, durerile, pierderile să nu ne doboare. Și să ne amintim în momente grele că viața e frumoasă, iar dovezile sunt toate acele amintiri, locuri și zâmbete care stau burdușite în inima noastră.

De ce să comanzi până pe 31 mai o bijuterie din colecția MOKKO Atelier #cuInimaLaPurtător ?

  • vei avea un accesoriu unicat, artizanal, care spune despre tine că iubești mediul, susții meșteșugarii români, îți plac lucrurile simple, dar cu semnificație aparte
  • produsul se realizează pe comandă, special pentru tine, așa că poți alege dintr-o gamă foarte mare de culori și poți alege orice text (citat, numele celui drag, orice te inspiră)
  • poți alege din 3 tipuri de produse: pandantiv simplu sau cu text personalizat (6 cm, 50 sau 70 lei), broșă (4 cm, 20 lei) sau set părinte-copil (100 lei)
  • faci o faptă bună, pentru că Mokko Atelier va dona 30% din valoarea comenzilor din luna mai către Asociația “Există viață după doliu!” – ajuți copiii care trăiesc zilnic cu dor de mamă sau de tată să meargă într-o excursie de o zi unde se vor împrieteni cu alți copii aflați în aceeași situație.

MOKKO Atelier

înseamnă Oana și Alex, doi tineri din București care se iubesc și iubesc ceea ce fac: meșteșugul prelucrării lemnului în forme ce pot fi purtate ca bijuterii. Tot ce fac ei poate fi personalizat cu mesajul și culoarea preferată și toate sunt lucrate manual cu multă dăruire.

Asociația “Există viață după doliu”

a luat ființă în 2011 și misiunea noastră este să facem mai ușoară și mai frumoasă viața familiilor monoparentale din România și în special a copiilor care și-au pierdut un părinte și se află în perioada de doliu sau de acomodare la o viață nouă. Până acum peste 450 de familii au beneficiat gratuit de spriinul nostru socio-emoțional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi la Resurse utile

Abonare la Newsletter

Holler Box