Inapoi la Resurse utile

Tabără gratuită pentru copiii care au pierdut un părinte

Moartea unui părinte este unul dintre cele mai grele momente din viața unui copil. Această pierdere lasă urme adânci în viața de zi cu zi și în viitorul copiilor care se trezesc brusc că trăiesc într-o familie monoparentală în care nimic nu mai e ca înainte. Copilăria lor fără griji se termină odată cu funeraliile omului care ar fi trebuit să le fie alături ca sprijin necondiționat mulți ani. Însă viața are alte planuri …

Pentru a face viața mai ușoară și un pic mai frumoasă acestor familii, Asociația “Există viață după doliu!” organizează și în 2019 două tabere gratuite pentru părinții văduvi și copiii lor minori. Aici puteți vedea un filmuleț scurt despre activitățile din Tabăra Dorului

Familiile se pot înscrie până pe 10 iunie 2019

Pașii pentru înscriere:

 1. completați formularul de înscriere de pe site
 2. veți primi un mesaj pe email sau un apel telefonic pentru a confirma primirea înscrierii
 3. în perioada mai-iunie fiecare familie înscrisă va primi un apel telefonic din partea unuia dintre psihoterapeuții Taberei Dorului, pentru o discuție din care va reieși în ce măsură obiectivele Taberei se potrivesc cu nevoile și prioritățile familiei. Ne dorim foarte mult ca Tabăra să aducă împreună familii care au așteptări similare și care se află în momentul potrivit pentru psihoterapie de grup. Vor avea prioritate familiile eligibile care se află în dificultate materială și care locuiesc în apropiere de București (pentru că după Tabără dorim să ne revedem cât mai des și familiile să țină ușor legătura unele cu altele)
 4. după ce se încheie discuțiile cu toate familiile, echipa de organizare vă va contacta pentru a vi se confirma participarea sau a vi se recomanda alte servicii sau activități cu rol să vă ajute în perioada următoare. Până pe 1 iulie 2019 veți ști răspunsul. 

Tabăra Dorului oferă locuri gratuite datorită donatorilor și sponsorilor din mediul privat care au ales să susțină acest proiect încă din 2013, când a fost prima ediție. Mulțumim Dohu Consulting, Despagubiri RCA, Z Spot Media, Comilga și celorlalte firme care ne sprijină.

Doriți să ajutați o familie să participe gratuit în Tabăra Dorului?

Asociația “Există viață după doliu”
CIF: 29536482
Cont IBAN: RO15RNCB0048125941770001, deschis la BCR – Banca Comercială Română

Comments (2)

 • Lupu Nicoleta Reply

  Buna seara, pot participa parinti din toata tara, sau doar de pe langa Bucuresti?

  aprilie 12, 2019 at 6:27 pm
  • mihaela Reply

   Buna ziua!
   Au prioritate familiile care se afla in judete din apropierea Bucurestiului. In anii trecuti, au participat familii din orase aflate la distanta mare unul de altul si din pacate ulterior s-a cam pierdut legatura. De aceea, de anul acesta incercam sa implicam familii care sunt mai aproape si geografic, in speranta ca se vor revedea ulterior.

   aprilie 15, 2019 at 11:48 am

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi la Resurse utile

Abonare la Newsletter

Holler Box