Inapoi la Resurse utile

decembrie 2018 – București – Evenimente

Dragii noștri,

Decembrie e o lună specială, în care dorurile parcă ies dintr-o cutie fermecată și vin peste noi, să ne amintească de cine am fost cândva, de cei pe care i-am iubit cândva și de golul lăsat de plecarea lor…

Evenimentul “Dar din joc se face Rai” – a avut loc duminică, 16 decembrie, între 10.00 și 19.00, la “Cu chef de joacă” (str. Avram Iancu, nr. 32) – zi de fapte bune făcute în joacă! Copiii cu vârsta între 2 și 9 ani au ales din programul de activități distractive pregătite. Toate donațiile zilei au mers spre organizarea Taberei Dorului și, datorită fondurilor strânse pe parcursul zilei (peste 2800 lei), o familie alcătuită din părinte și 3 copii va participa gratuit!

Mulțumim mult tututor partenerilor: Radio Itsy Bitsy pentru ducerea veștii mai departe, “Cu Chef de joacă” (Olivia Scarlat Ghindă) pentru găzduire și atelierul de slime, Playbake, Dulciuri Minunate și Mihaela Tolea pentru dulciuri, Elena Barlik și Iza Mariș pentru darurile tricotate, Marian Răducu de la “Petrecăreții” pentru sesiunea grozavă de distracție, fetele de la Trupa de Teatru Sufletos pentru piesa “Doamna Răbdare”, fotografului nostru și tuturor părinților și copiilor care într-o zi ploioasă și rece au venit să se distreze cu rost!

——————————————————————————————

Grup terapeutic “Dor de părinți de Crăciun” – marți, 18 decembrie, de la 16.00 la 18.30 – împodobirea bradului și întâlnirea cu Moș Crăciun 

Pentru copilul (de orice vârstă) care a pierdut recent un părinte Sărbătorile pot fi un moment de neliniște și tristețe. Invităm copiii cu dor să vină la un atelier în care să ne jucăm, să creăm împreună decorațiuni personalizate pentru iarnă, cu mesaje de dor către cei dragi, să împodobim bradul special, să gustăm ceai și fursecuri și să ne facem prieteni (copii care și ei au pierdut un părinte). Prezența unui adult din familie este obligatorie (ideal părintele rămas)
Unde? Biblioteca Ion Creangă, str. Christian Tell, nr. 10 (zona Piața Romană)
Participarea este GRATUITĂ. Cine dorește poate sa aducă mici daruri (produse) simbolice pentru ceilalți participanți.
E necesară rezervarea unui loc la adresa mihaela@planurideviitor.ro până pe 13 decembrie 2018. 

Copiii aud în jur “Crăciun fericit!”, dar o văd pe mama sau pe tata preocupați, știu că urmează să meargă la mormânt cu o crenguță de brad, văd pe stradă copii care au și mamă și tată, li s-a spus că anul acesta Moșul va avea sacul mai mic… și simt nevoia să vorbească mai mult despre părintele care nu mai este. Haideți cu noi pentru 2 ore altfel împreună! Veți simți eliberare, curaj, optimism!
Invitat; Claudia Pușcaru, psiholog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi la Resurse utile

Abonare la Newsletter

Holler Box