Inapoi la Resurse utile

Excursii 2019 – pentru familii monoparentale și persoane singure

Din aprilie 2019, vom începe o serie de excursii de weekend în țară, dedicate EXCLUSIV persoanelor tinere care și-au pierdut partenerul de viață. De ce să te înscrii?

  • pentru copii este un prilej de a se bucura de copilărie, de a-și face prieteni și de a-și îmbunătăți starea emoțională. În plus, puteți găsi moduri noi de a comunica în familie, inclusiv despre subiecte dureroase.
  • scapi de stresul de a călători singur(ă), găsești un grup prietenos, care te va încuraja să nu renunți la plăcerea de a călători, chiar dacă inițial credeai că “nu mai ai cu cine”.
  • poți cunoaște oameni de vârstă apropiată și preocupări similare, care și-au pierdut și ei jumătatea. Scopul nu e neapărat de a găsi un nou partener, ci socializarea, conversații interesante și a fi într-o atmosferă de solidaritate și voie bună, respectând dorințele și nevoile celorlați.
  • faci mișcare, descoperi locuri noi – este o formă de terapie în natură, de relaxare și reîncărcare a bateriilor. Vor fi destinații care permit plimbare, vizitarea unor obiective turistice interesante, relaxare, redescoperire treptată a bucuriei de a trăi.
  • datorită partenerilor noștri, costul va fi unul foarte accesibil, pentru ca nimeni să nu poată spune “nu merg pentru că nu îmi permit” și pentru a oferi cât mai multor oameni ocazia de a veni măcar o dată.

Completarea acestui formular nu vă obligă în niciun fel să participați.
Vă rugăm să nu vă înscrieți dacă sunteți singur(ă) în urma unui divorț – din păcate nu puteți participa la aceste excursii, asociația noastră având misiunea de a ajuta exclusiv în situații de pierdere prin deces. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Organizatori: Asociația “Există viață după doliu!”
Contact: mihaela @ planurideviitor . ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi la Resurse utile

Abonare la Newsletter

Holler Box