Inapoi la Blog

Sprijin pentru familiile îndoliate după incendiul din Club Colectiv București

Echipa Asociației „Există viață după doliu!” transmite gânduri de compasiune și iubire către familile care au pierdut oameni dragi în accidentul din 30 octombrie 2015 din Club Colectiv. Suntem cu inima alături de părinții, frații, copiii, soțiile și prietenii tuturor tinerilor care au plecat din această lume.

Vă invităm joi, 19 noiembrie 2015, între 18.00-21.00, în București la o întâlnire terapeutică în care vom aborda următoarele teme:

  • etapele doliului
  • cum ne ajutăm singuri, când și unde cerem sprijin
  • cum îi ajutăm pe apropiații care au pierdut oameni dragi.

Invitați: Oana Petriman, psihoterapeut, Nușa Bugeac, psihoterapeut.

Intrare liberă

Drum-prin-doliu_coperta-finala (e)Această întâlnire face parte din întâlnirile periodice ale membrilor comunității „Planuri de viitor- inspirate de un dor”. Alte resurse pe care le punem la dispoziția celor care au pierdut oameni dragi:

  • grupuri de sprijin online – pe Facebook și pe Skype
  • cartea „Drum prin doliu”, de Anda Mogoș
  • grupuri de susținere (față în față) cu alți tineri, pentru a spune povestea celor dragi și a ne ajuta unii pe ceilalți să învățăm cum să trăim zi de zi cu acest mare DOR.

Proiectul „Succes în viață pentru tinerii cu un singur părinte – program integrat de susținere psihologică și profesională” este implementat de Asociația „Există viață după doliu!” în parteneriat cu Universitatea Româno-Americană. Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org.

Inapoi la Blog