Inapoi la Resurse utile

Învață să ai afacerea ta! – ateliere pentru tineri

Când ești tânăr și încă nu ești pe cont propriu (la casa ta, cu banii tăi), îți faci planurile în funcție de salariile părinților. Dar viața e uneori surprinzătoare și lucruri dureroase se întâmplă, cum este pierderea unuia din părinți. În acel moment, toate planurile se dau peste cap și uneori ești nevoit(ă) să te gândești cum poți găsi bani pentru casă. Ai devenit brusc responsabil(ă) de familia ta, mai ales dacă ești copilul cel mai mare.

Dacă nu vrei să te angajezi, ci vrei să ai afacerea ta, vino la întâlnirile cu antreprenori care au reușit!
Participarea este gratuită.
Suntem în București, ne vom întâlni de 4 ori, timp de 2 luni, vom fi aprox 15 persoane în grup (numai tineri)

În cadrul întâlnirilor vei învăța bazele înființării unei afaceri și vei cunoaște alți tineri interesați de același lucru (viitori parteneri de business poate).

Dacă vrei totuși să obții și ceva experiență în alte firme, ți-am mai pregătit stagii de practică în domenii diverse, iar la final de ianuarie un Târg de Joburi special pentru membrii comunității „Planuri de viitor”, unde ai toate șansele să găsești un job potrivit pentru tine acum. Contează să știi cum merge o firmă care e deja activă de ani de zile.

Proiectul „Succes în viață pentru tinerii cu un singur părinte – program integrat de susținere psihologică și profesională” este implementat de Asociația „Există viață după doliu!” în parteneriat cu Universitatea Româno-Americană. Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi la Resurse utile

Abonare la Newsletter

Holler Box