Inapoi la Resurse utile

Învață să câștigi bani cu creațiile tale!

Ești o persoană creativă? Ai între 15-25 de ani și ești în București?

Învățăm să ne facem o limonadă bună doar după ce viața ne dă multe lâmâi, fără să-I fi cerut. Iar atunci când viața ne dă tristețea pierderii cuiva drag, învățăm să facem din lacrimi un tablou sau un breloc sau o ramă unicat, orice ține mâinile și mintea ocupate și ne amintește de cel drag. Pentru mulți tineri domeniul “handmade” este la început “de nevoie”, treptat devine pasiune, iar apoi se transformă chiar în sursă de venit suplimentar.
Când te gândești dacă locul tău e în acest domeniu, ai multe întrebări, curiozități și temeri. Așa că vino joi, 20 august 2015, între 18.00 – 20.00 în București la o discuție deschisă și lucru practic!

În cele 2 ore împreună:

  • înveți de unde să începi ca să vinzi creațiile tale la târguri
  • găsești parteneri de creat sau de afaceri
  • înveți o tehnică de personalizare a materialelor textile – vino de acasă cu un tricou de culoare deschisă și vei învăța cum să-l faci să fie UNICAT!

Când? Joi, 20 august 2015, între 18.00 – 20.00.

Unde? str. Tache Ionescu, nr. 11, etaj 3 – la Centrul pentru Managementul Organizatiilor Nonprofit..

Cu cine? Cu Simona Constantinescu, fondator si creator la Norul9.ro si membră a comunității de mentori „Planuri de viitor”.

Proiectul “Succes în viață pentru tinerii cu un singur părinte – program integrat de susținere psihologică și profesională” este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene, accesaţi: www.eeagrants.org. Vizitați și www.fondong.fdsc.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi la Resurse utile

Abonare la Newsletter

Holler Box