Inapoi la Resurse utile

Dorul de parinti – intalnire 30 octombrie, Bucuresti

Viața e mai ușoară cu prieteni! Pe unii îi cunoaștem în clasa întâi, pe alții la liceu, iar pe alții … ‘întâmplător’, când suntem la capătul puterilor și stresul ne înconjoară din toate părțile. Atunci e momentul când cineva de Sus trimite … PRIETENII.
Dacă ai 15-30 ani, ești în sau aproape de București și ai pierdut recent un om drag, te așteptăm la Seara cu prieteni ‘Toată lumea are-un dor’, tema „Viata dupa pierderea unui parinte”- vineri, 30 octombrie 2015, între 18.00 – 20.00.

Despre ce vom vorbi:
– care sunt calitățile personale de care avem nevoie pentru a trece cu bine prin perioada grea?
– cum ne putem ajuta pe noi înșine și pe ceilalți membri ai familiei?
– orice alte subiecte interesante pentru participanti

Participarea este GRATUITĂ și vom fi 8-10 tineri. E cu noi Oana Petriman, psihoterapeut cu experiență, ghid răbdător. Ce facem e confidențial, iar fiecare are libertatea să se exprime cum simte.

Avem o întâlnire și pentru părinții singuri care cresc copii adolescenți (sau mai mari). Va fi miercuri, 4 noiembrie, de la 18.00 la 20.00, în aceleași condiții ca și întâlnirea tinerilor. 

“Asociația “Există viață după doliu!”, în parteneriat cu Universitatea Româno-Americană, implementează în București, în perioada 1 mai 2015 – 30 aprilie 2016 proiectul “Succes în viață pentru tinerii cu un singur părinte – program integrat de susținere psihologică și profesională”, finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.
Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi la Resurse utile

Abonare la Newsletter

Holler Box