Inapoi la Resurse utile

Dezvoltare personală pentru tineri 15-25 ani

După ce pierzi un om drag (în special pe mama sau tata) viața tinde să se schimbe pentru totdeauna … Nimic nu va mai fi la fel, iar pentru o perioadă zilele s-ar putea să fie mai mult gri …
Vrei să vorbești despre omul drag, să îi spui povestea?
Ai întrebări și probleme pe care nu le poți discuta cu familia, colegii sau prietenii? Vrei să afli dacă și alți tineri au aceleași trăiri, gânduri și preocupări?
Vrei să îți găsești propriul drum prin doliu și să redevii un om zâmbitor, plin de viață, încrezător și cu multe planuri frumoase?

Înscrie-te la întâlnirile noastre din București! Participarea este gratuită! Ne vom întâlni de 6 ori, timp de 2-3 luni, vom fi aprox 10 persoane în grup (numai tineri) și va fi prezent și un psihoterapeut cu pregătire și implicare.

Perioada de întâlniri:

16 oct
30 oct
13 nov
20 nov
27 nov
11 dec.

Proiectul „Succes în viață pentru tinerii cu un singur părinte – program integrat de susținere psihologică și profesională” este implementat de Asociația „Există viață după doliu!” în parteneriat cu Universitatea Româno-Americană. Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi la Resurse utile

Abonare la Newsletter

Holler Box