Asociatia Exista viata dupa doliu colecteaza si foloseste date personale referitoare la persoane fizice pentru a gestiona mai bine serviciile de suport oferite beneficiarilor. De asemenea, colectam date personale minime despre persoanele care se înscriu la evenimentele noastre de sprijin sau de strângere de fonduri pentru a primi informarile noastre. Aceasta politica de confidentialitate stabileste modul în care Asociatia colecteaza si utilizeaza datele personale.

Ne straduim sa procesam datele personale în conformitate cu principiile stabilite în legislatia privind protectia datelor aplicabila în România, inclusiv Regulamentul (UE) nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46 / CE (“GDPR”).

Ce sunt datele personale?

Datele personale reprezinta orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila, iar o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata direct sau indirect, în special prin referire la un numar de identificare sau la unul sau mai multi factori specifici fizic, psihologic, mental , de identitate economica, culturala sau sociala.

Domeniul de aplicare

Aceasta politica de confidentialitate priveste datele personale ale beneficiarilor proiectelor noastre, parteneri, donatori, alte persoane care contacteaza si viziteaza planurideviitor.ro si reprezentantii acestora, potentiali angajati, voluntari, interni sau asociati si se aplica datelor colectate prin siteul acesta, dar si celorlalte date personale pe care  Asociatia le colecteaza prin email sau evenimente fata în fata.

Politica de confidentialitate descrie:

 • scopurile pentru care Asociatia colecteaza si utilizeaza datele dvs. personale;
 • temeiurile pentru prelucrarea datelor
 • categoriile de date cu caracter personal pe careAsociatia le colecteazasi proceseaza;
 • durata procesarii acestor date;
 • drepturile dumneavoastraîn calitate de persoane vizate si modul în care le puteti exercita;
 • catre cine poate dezvaluiAsociatia datele personale

SCOPURI, TEMEIURI PENTRU PRELUCRARE SI CATEGORII DE DATE PERSONALE

În contextul interactiunii cu  Asociatia, tu, ca persoana fizica, poti fi supus activitatilor de prelucrare a datelor pe care le desfasoara  Asociatia. Astfel,  Asociatia utilizeaza datele dvs. personale în urmatoarele cazuri:

 1. Daca sunteti un donator :

1.1. Furnizarea de informatii despre Asociatia 

Asociatia utilizeaza datele dvs. personale relevante pentru a furniza informatii despre activitatea nostra, rapoartele anuale sau transparenta financiara.

1.2. Comunicare

Asociatia utilizeaza datele dvs. de contact pentru a comunica cu dvs. în legatura cu activitatea Asociatiei , proiecte, evenimente si orice alte probleme relevante.

1.3 Trimiterea de newslettere

Asociatia poate utiliza, de asemenea, datele dvs. de contact pentru a va furniza în forma electronica newslettere despre activitatile, proiectele, întâlnirile, comunicatele de presa, documentele de pozitie, evenimentele, invitatiile si orice alte informatii relevante ale Asociatiei, dar numai daca v-ati abonat sau v-ati dat consimtamântul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteti oricând sa va retrageti consimtamântul, exprimându-va optiunea de a nu primi newslettere în viitor facând clic pe linkul “dezabonare” (gasit în subsolul paginii) atunci când primiti e-mailul respectiv sau scriindu-ne la mihaela@planurideviitor.ro.

Categoriile de date prelucrate în contextul relatiei noastre cu dvs. sunt numele dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa, suma donata, precum si alte date personale pe care ni le puteti furniza direct.

 1. Daca sunteti beneficiar al unuia dintre proiectele noastre sau sunteti abonat la newsletter

2.1. Furnizarea de informatii despre activitatea asociatiei

Asociatia utilizeaza datele personale relevante pentru a furniza informatii despre rapoartele de activitate, proiectele anterioare, în curs sau viitoare, evenimente, întâlniri, comunicate de presa, sondaje sau orice alte informatii relevante pentru mediul ONG si orice alte informatii specifice ce tin de activitatea noastra.

2.2. Comunicare

Asociatia utilizeaza datele dvs. de contact pentru a comunica cu dvs. în legatura cu evenimentele Asociatiei, rapoarte de activitate, proiecte anterioare, în curs sau viitoare si orice alte informatii relevante . Ne bazam, în acest caz, pe interesul legitim de a furniza serviciile noastre în functie de domeniul nostru de activitate.

2.3 Trimiterea de newslettere

Asociatia poate utiliza, de asemenea, datele dvs. de contact pentru a va furniza în forma electronica newsletter despre activitatea Asociatiei, proiecte, comunicatele de presa ale Asociatiei, invitatii la evenimente si orice alte informatii relevante, dar numai daca v-ati abonat sau ne-ati dat consimtamântul pentru o astfel de prelucrare. Puteti oricând sa va retrageti consimtamântul, exprimându-va optiunea de a nu primi newsletter în viitor facând click pe “Dezabonare” atunci când primiti e-mailul sau sa ne scrieti la mihaela@planurideviitor.ro.

În toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dvs., fie de catre un partener. Categoriile de date prelucrate în acest context sunt în general numele, ocupatia, e-mailul, telefonul, datele de identificare.

 1. Daca sunteti partener, colaborator (inclusiv voluntar) sau un furnizor de servicii al / pentruAsociatiei

3.1. Mentinerea relatiei noastre contractuale

Asociatia utilizeaza datele dvs. personale relevante pentru a ne mentine relatia contractuala care vine în sprijinul activitatii noastre.  Asociatia se bazeaza, în acest caz, pe îndeplinirea acordului nostru ca temei pentru prelucrare.

3.2. Comunicare

Asociatia utilizeaza datele dvs. de contact pentru a comunica cu dvs. în legatura cu orice problema relevanta pentru activitatea noastra de sustinere a familiilor afectate de un deces.

Asociatia se bazeaza, de asemenea, în acest caz, pe îndeplinirea acordului nostru ca temei de prelucrare. Categoriile de date prelucrate în contextul relatiei noastre cu dvs. sunt numele, adresa de e-mail, telefonul, faxul, precum si alte date personale pe care ni le puteti furniza direct.

 1. Daca sunteti reprezentant, persoana de contact, angajat sau alt colaborator al unui partener al Asociatiei 

4.1. Mentinerea relatiei noastre contractuale cu partenerii

Folosim datele personale relevante pentru a ne mentine relatia contractuala cu partenerii nostri. În acest caz, ne bazam pe interesul legitim de a asigura ca relatia contractuala este gestionata în mod corespunzator.

4.2. Comunicare

Folosim datele dvs. de contact pentru a comunica cu dvs. în legatura cu orice problema relevanta pentru activitatea noastra de sustinere a familiilor afectate de un deces.

De asemenea, în acest caz, ne bazam pe interesul legitim de a asigura ca relatia contractuala se desfasoara în mod adecvat. În toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dvs., fie de partener. Categoriile de date prelucrate în acest context sunt în general numele, pozitia, adresa de e-mail, telefonul, faxul, adresa, datele de identificare, precum si alte date cu caracter personal furnizate Asociatiei, de obicei de catre dvs.

 1. Daca sunteti utilizator al site-ului nostru de internet:

Folosim datele personale pe care le colectam de la dvs. când vizitati site-ul nostru de internet, www.planurideviitor.ro, pentru a monitoriza traficul si a îmbunatati continutul site-ului. Ne bazam aceasta activitate de prelucrare a datelor asupra interesului nostru legitim de a asigura functionarea corecta a site-ului nostru de internet, precum si îmbunatatirea acestuia.

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt ora si data accesarii site-ului Internet si adresa IP din care a fost accesat site-ul nostru de internet.

FURNIZAREA DATELOR PERSONALE

Atunci când datele sunt solicitate direct de la dvs.,  Asociatia va solicita sa furnizati toate categoriile de date cu caracter personal pe care le solicitam în scopurile mentionate mai sus, deoarece altfel nu vom putea sa ne desfasuram activitatea (inclusiv, printre altele, sa va oferim informatii privind activitatea Asociatiei).

Daca oferiti  Asociatiei datele personale ale altor persoane fizice, va rugam sa le comunicati înainte de dezvaluire modalitatea în care  Asociatia intentioneaza sa proceseze datele lor personale, asa cum este descris în aceasta Politica de confidentialitate.

DIVULGAREA DATELOR PERSONALE

Desi, de regula, nu vom divulga datele dvs. personale unor terte parti, putem sa dezvaluim date personale relevante instantelor judecatoresti, autoritatilor relevante si afiliatilor, în contextul activitatilor Asociatiei .

DURATA PRELUCRARII

Datele dvs. vor fi pastrate atâta timp cât este necesar pentru a atinge scopul preconizat al colectarii datelor. Daca aveti nevoie de mai multe informatii despre datele personale pe care le colectam, va rugam sa ne contactati prin e-mail, la adresa mihaela@planurideviitor.ro.

DREPTURILE DVS.

În calitate de persoane vizate, GDPR va ofera o serie de drepturi, inclusiv:

 • dreptul de acces – va permite sa obtineti confirmarea ca datele dvs. personale sunt prelucrate de noi si, daca da, detaliile relevante ale acestor activitati de prelucrare;
 • dreptul la rectificare – permitându-va sa rectificati datele dvs. personale, daca sunt incorecte;
 • dreptul la stergerea datelor – permitându-va sa obtineti stergerea datelor dvs. personale în anumite cazuri (de exemplu, daca datele nu mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost colectate);
 • dreptul la restrictii – permitându-va sa obtineti restrictia de prelucrare a datelor dvs. personale în anumite cazuri (de exemplu, atunci când contestati exactitatea datelor dvs. personale, pentru o perioada care ne permite sa verificam o astfel de exactitate);
 • dreptul de a formula obiectii – permitându-va sa va opuneti prelucrarii în continuare a datelor dvs. personale în conditiile si limitele stabilite de lege;
 • dreptul la portabilitatea datelor – permitându-va sa primiti datele personale referitoare la dvs. pe care ni le-ati furnizat, într-un format structurat, frecvent utilizat si care poate fi citit dsau sa transmiteti aceste date unui controlor de date.

Suntem bucurosi sa va asiguram exercitarea acestor drepturi.

Puteti sa va exerciti drepturile mentionate mai sus si sa aflati mai multe despre aceste drepturi prin trimiterea unui e-mail catre noi la mihaela@planurideviitor.ro. De asemenea, aveti dreptul de a depune o plângere la autoritatea de protectie a datelor. Ne angajam sa tratam întotdeauna cererile dvs. cu cea mai mare atentie si sa adresam întrebarile pe care le aveti în cel mai scurt timp posibil.

VERSIUNI LA ACEASTA POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Aceasta politica de confidentialitate este în vigoare de la 24 mai 2018. Aceasta politica de confidentialitate poate fi actualizata din când în când. Orice actualizare va deveni aplicabila în termen de 3 zile de la publicarea noii versiuni pe site-ul  Asociatiei Exista viata dupa doliu.