Privind participarea mea la activități, evenimente și programe ale asociației, declar că am înțeles pe deplin și sunt de acord să îmi asum orice riscuri ar putea apărea ca urmare a deciziei mele de participare. Îmi asum aceste riscuri și totala responsabilitate pentru participarea mea. Nu aștept din partea asociației sau a membrilor săi compensații pentru răni, conflicte, probleme ce pot rezulta din participarea mea.

Privitor la materiale de promovare și marketing în care apare numele sau povestea mea, renunț la orice drept de a aproba sau inspecta produsul final, inclusiv texte scrise. Renunț la dreptul la compensație pentru utilizarea poveștii mele. Am citit și înțeles pe deplin termenii de participare la activități.

Pentru părinții cu copii minori:

Declar că am fost informat cu privire la tipul de activități, evenimente și programe oferite de asociație și sunt de acord cu participarea copilului. Declar că nu voi considera asociația răspunzătoare pentru problemele generate de participarea copilului minor in acestea, indiferent de cauza lor, în condițiile legii.