Când și unde?

17 -20 august 2019

Pensiunea “La Rotonde” din Predeal

Cine participa?

Copii cu vârsta între 10-14 ani care și-au pierdut recent un părinte, însoțiți de părintele supraviețuitor (nu tutore, nu bunica sau altă rudă)

Numar de locuri

8 familii

Perioada de înscriere

1 martie – 10 iunie 2019

Pachetul include

cazare 3 nopti, mese (pensiune completa), participare la activitatile de psihoterapie de grup din program. Transportul nu este inclus (cu excepția familiilor aflate într-o situație financiară extrem de gravă)

Cum se desfășoară Tabăra Dorului?

Tabăra Dorului se desfășoară conform unei agenda stabilite în prealabil de cei 2 psihoterapeuți care facilitează sesiunile de terapie de grup. Agenda e personalizată în funcție de nevoile familiilor participante.

Ziua 1  (sâmbătă)

Sosirea familiilor și cazarea, urmată de masa de prânz

Prima activitate terapeutică de grup – Să ne cunoaștem!

Ziua 2 și 3 (duminică și luni)

Activități terapeutice de grup, separat copiii și părinții, dar și laolaltă.

Ziua 4 (marți)

Activități terapeutice de grup și masa de prânz, urmate de plecare.

Participarea este obligatorie în toate zilele de Tabără (cu excepția situațiilor extrem de grave)

Psihoterapeuți în Tabăra Dorului 2019 sunt: Iulia Savoș și Ramona Gâlcă. În Tabără participă și 2 voluntari care se ocupă de fotografii și testimoniale, precum și de chestiunile logistice.

Mai multe detalii găsiți aici

Înscriere și etape selecție

Etapa 1: completați formularul de înscriere (click pe butonul albastru de mai jos) până pe 10 iunie 2019. Veți primi în maxim 2 zile un email de confirmare că dorința dvs. de participare a ajuns la noi.

Etapa 2: toate familiile care s-au înscris vor fi contactate prin telefon de unul dintre psihoterapeuții Taberei, pentru a vedea împreuna dacă participarea la Tabără este într-adevăr cea mai potrivită intervenție terapeutică în acest moment.

Participarea nu este garantată nimănui prin simpla înscriere, întrucât echipa noastră își dorește ca în Tabără să participe oameni care au trecut printr-o situație similară și au nevoi și obiective similare.

Etapa 3: Toate familiile înscrise vor primi un răspuns, ca urmare a discuției telefonice, cel târziu pe 1 iulie 2019.

Abonare la Newsletter

Holler Box