De ce să participați?

Vei cunoaște oameni noi, care se află în aceeași situație (și-au pierdut partenerul/a de viață), vei descoperi locuri noi (sau le vei revedea cu alți ochi), vei face mișcare la aer curat. Scapi de stresul de a călători singur(ă), găsești un grup prietenos, care te va încuraja să nu renunți la plăcerea de a călători.

(găsirea unui partener nou / matrimonialele – nu reprezintă un obiectiv direct)

Cine sunt ceilalți participanți?

Femei și bărbați de vârste diferite (majoritatea peste 40 de ani) care și-au pierdut partenerul / a de viață și au copii mari (sau nu au copii). Interese comune: socializare, mișcare, bucuria de a călători, de a zâmbi, de a trăi! 

Persoanele divorțate / necăsătorite nu sunt în grupul-țintă.

Ce include costul de participare?

În fiecare excursie în parte e descris costul de participare per persoană. În general, e vorba despre un pachet care include: transport, cazare (dacă e cazul) și masa de prânz. 

Cum vă înscrieți?

Pentru înscriere, vă rugăm să completați formularul de mai jos (butonul albastru) și noi vă vom contacta ulterior pentru confirmarea disponibilității unui loc.

Lista tuturor evenimentelor este aici.

Câți oameni vin?

În excursii participă minim 6 persoane și maxim 12, pentru a ne asigura că e timp suficient să ne cunoaștem, să apucăm să vorbim cu fiecare din cei prezenți.

Cum se desfășoară o excursie?

După confirmarea locului disponibil, urmează să achitați taxa de participare, care este semnul cel mai clar că vă doriți cu adevărat să veniți.

Apoi, vom comunica prin email și telefon pentru toate detaliile legate de locul întâlnirii, traseu și activități.

În general, încercăm să ne deplasăm în grup, să mâncăm laolaltă, să mergem în aceleași locuri, nu doar să bifăm anumite obiective turistice ale zilei. Partea de ÎMPREUNĂ este extrem de importantă, așa că e bine să aveți dispoziție de a comunica măcar un pic cu ceilalți participanți.

Un voluntar al asociației se va asigura că sunt suficiente activități de spargere a gheții și mici exerciții de cunoaștere (ca în taberele copilăriei), adaptate firește la vârsta, situația de viață și contextul fiecărei excursii.

Abonare la Newsletter

Holler Box