00Days00Hrs00Mins00Secs
Mar 08 2020

Ziua Mamelor cu super-puteri

Cine participa?

Familiile din București și împrejurimi afectate de pierderea recentă a tatălui.

Încurajăm în special familiile care nu au mai beneficiat până acum de sprijinul nostru să își facă un pic de curaj și să vină să ne cunoaștem!

Număr de locuri: 15-20 familii

Costuri

Participarea este gratuită, surprizele sunt asigurate, începând cu masa de prânz.

Programul

De “Ziua Femeii” va invitam sa ne amintim impreuna ca SUNTEM FEMEI in primul rand. Fireste, veniti impreuna cu cei mici, pentru ca vor fi multe activitati interesante si pentru ei!

Intalnirea incepe la ora 13.00, intai vom lua masa impreuna, apoi mamele si copiii vor merge in sali diferite, pana la ora 17.00.

Vom fi optimiste, curajoase, vesele si ne vom impartasi ganduri si emotii.
Voluntari inimosi va pregatesc surprize frumoase. Copiii vor avea activitati de joc, dans si veselie. Mamele se vor cunoaste mai bine, vor invata una de la alta secretele unui suflet incercat, dar puternic si frumos. Experientele si povestile fiecareia vor fi surse si resurse pentru viitoare zile luminoase si cu stare de bine. Vom incheia ziua cu noi prietenii si cu energie pentru viitor.

Locația: con Sabor, Str. Ionel Perlea nr. 8, Sector 1, București (locuri de parcare pe str. Plevnei). Metrou – Statia Izvor;
Statia Parc Izvor: 104, 123
Statia Piata Mihail Kogalniceanu: 61, 66, 69, 70, 85, 90, 91, 92, 122, 137, 138, 163, 268, 336

Inscriere

Pentru a vă înscrie vă rugăm să completați formularul de contact de aici: https://planurideviitor.ro/contact

Menționați în mesaj data pierderii, numele și vârstele copiilor și spuneți-ne și de ce vă doriți să participați la această întâlnire.