00Days00Hrs00Mins00Secs
Feb 22 2020

Să fim NOI din nou- atelier pentru cei singuri

  • 1:00 PM
  • București

Cine participa?

Sunt bineveniți atât bărbați, cât și femei, care sunt singuri fie în urma unei despărțiri/ divorț, fie în urma decesului partenerului de viață.

Acest atelier este NUMAI pentru cei care simt că au ajuns la un moment în care vor să cunoască persoane de sex opus. Nu se adresează celor care sunt în perioada de suferință acută.

Acest eveniment este adresat exclusiv adulților, nu asigurăm activități pentru copii și e mai bine ca în timpul petrecut împreună să nu existe întreruperi.

Costuri

Contribuția este de 25 lei/ persoană – pentru beneficiarii asociației

și 50 lei /persoană – pentru ceilalți participanți

Programul

Vă invităm la un atelier de dezvoltare personală pe o temă specială: cum facem loc în inima și în casa noastră unui potențial nou partener? Cum să facem pentru a fi mai bine pregătiți emoțional pentru o nouă relație, dar și pentru un posibil “eșec”? Când e “prea devreme” pentru a căuta/ accepta invitații la întâlniri romantice?
Vom vorbi despre încredere în sine, curajul de a spune ce ne dorim și modul de comunicare în familie despre o nouă relație – împreună cu Psihoterapeut Claudia Puşcaru

Numar de locuri

Locuri: Numărul optim de participanți e de 12 adulți.

Inscriere

Locul de întâlnire este aproape de Metrou Basarab.

Pentru a vă înscrie vă rugăm să trimiteți email la claudia.puscaru@yahoo.com cu câteva informații de contact. Pentru mai multe detalii sunați la 0744 333 020