00Days00Hrs00Mins00Secs
Jun 29 2019

Excursie pentru familii – 2 zile Diham (Bucegi)

Cine participa?

Excursia se adresează numai familiilor monoparentale (în care unul dintre părinți nu mai trăiește).

Costuri

Taxa de participare este de 150 lei pentru adult și 80 lei / copil. Aceasta include:

  • transport cu trenul dus – întors
  • cazare 1 noapte la Cabana Diham
  • cină și mic dejun
  • ghid pe tot parcursul excursiei

Numar de locuri

Locuri: minim 4 – maxim 6 familii

Copiii pot participa doar însoțiți de un adult din familie (ideal de părintele rămas)

Programul

Excursia va avea traseul Bucuresti- Busteni- Cabana Gura Diham – Cabana Diham si retur.
Cazare o noapte la Cabana Diham, la o altitudine de 1320 m.
In aceasta excursie o sa stam doua zile in mijlocul naturii, inconjurati de padure, flori, plante si peisaje frumoase. O sa parcurgem doua trasee montane cu grad de dificultate usor, bucurandu-ne de aer curat si de natura. In acelasi timp o sa avem si cateva activitati socio- educative pentru copii si chiar vom invata cateva tehnici de supravietuire in natura.
Planul excursiei:
Prima zi 29 iunie:
Vom pleca din Bucuresti la 9 :55 si vom merge pana in Busteni de aici vom incepe traseul pana la Cabana Gura Diham vom avea un picnic si cateva activitati de socializare si apoi vom incepe accensiunea pana la Cabana care ne va gaznui si anume Cabana Diham. Timp petrecut pe drum: aproximativ 4 ore.
Ajunsi la Cabana ne vom caza si vom avea cateva activitati socio-educative (pictat pietre si cules informatii despre plantele care ne inconjoara si chiar vom invata sa facem focul in natura). Seara o vom incheia cu cina in sala de mese a cabanei si cu jocuri de cabana.
A doua zi, 30 iunie:
Mai intai vom servi micul dejun la Cabana Diham apoi vom avea un Concurs cu premii testand informatiile acumulate in ziua precedenta si cu cateva probe de stafeta. Apoi vom parcurge traseul de intoarcere catre Cabana Gura Diham, Busteni si apoi vom lua trenul catre Bucuresti cu rucsacul plin de amintiri frumoase. Vom ajunge in Bucuresti in jurul orei 20:00.

Inscriere

Click pe butonul de mai jos pentru a completa formularul de înscriere! Ulterior, veți fi contactat(ă) pentru confirmare și detalii logistice.