00Days00Hrs00Mins00Secs
May 11 2019

Excursie o zi la Parc Aventura Brașov (nu mai sunt locuri)

  • Braşov

Cine participa?

Excursie cu rol de socializare între familii monoparentale.

Excursia se adresează doar copiilor care au suferit pierderea unuia dintre părinți (familiile divorțate/ separate nu sunt în grupul-țintă). Toți copiii trebuie să fie însoțiți de un adult din familie. Copiii pot fi de orice vârstă. .

Numar de locuri

Locuri: minim 6 – maxim 10 familii monoparentale* din București și împrejurimi. Pot participa și adulți neînsoțiți de copii, persoane care și-au pierdut partenerul de viață și doresc să cunoască alți adulți aflați în aceeași situație.

Costuri

Pentru că ne dorim să participe cât mai mulți copii, costurile participării sunt parțial acoperite de asociație, astfel încât fiecare adult va plăti 70 lei, iar fiecare copil 50 lei.
Aceste sume acoperă și transportul (tren Bucuresti-Brasov-Bucuresti + autobuz) și masa de prânz și taxa de acces la trasee (doar pentru copii), respectiv taxa de vizitator a părinților.
Dacă vă aflați într-o situație financiară dificilă, vă rugăm totuși să vă înscrieți (pentru cazuri sociale grave există posibilitatea unei contribuții mai mici sau chiar gratuitate)

Programul zilei

O altă condiție de participare este ca toți copiii să aibă o condiție fizică bună și să nu aibă rău de înălțime, pentru că obiectivul zilei este să se cațere prin copaci. Acestea sunt traseele disponibile: http://www.parc-aventura.ro/ro/prezentare

Programul zilei:
7.40 – toată lumea în vagoane! Plecare din Gara de Nord București. În tren vom avea șansa să aflăm mai multe unul despre celălalt, datorită voluntarilor noștri care vă vor însoți pe tot parcursul zilei.
10.14 – ajungem la gara Brașov
Luăm autobuzul 35 până la Parc Aventura Brasov.
Urmează instructajul, echiparea, alegerea traseeor.
De la 12.00 până la 15.00 – copiii fac traseele dorite, iar părinții îi privesc de jos (socializând și cu ceilalți părinți, pentru că toți copiii au echipamente și instructori care îi păstrează în siguranță).
Prânzul va fi livrat prin catering în spațiul de picnic (nu e nevoie să plecăm în altă parte).
Mâncăm și pornim spre gară tot cu autobuzul 35, pentru a prinde trenul de întoarcere de la 18.00.
20.35 – ajungem în București și mergem fiecare la casele noastre, cu inima plină de amintiri de neuitat! (și cu anticiparea următoarelor ieșiri împreună!)

Inscriere

Click pe butonul de mai jos pentru a completa formularul de înscriere! Ulterior, veți fi contactat(ă) pentru confirmare și detalii logistice. Mulțumim!