00Days00Hrs00Mins00Secs
May 25 2019

Excursie de o zi la Piteşti (45+)

  • Pitești

Cine participa?

Excursia se adresează numai adulţilor şi în special celor care au suferit pierderea partenerului de viaţă şi care au peste 40-45 de ani.

În funcţie de înscrieri, pot exista maxim 3 locuri pentru persoane divorţate sau singure din alte motive.

Costuri

Transportul se face cu maşina personală a unora dintre participanţi (ne grupăm în aşa fel încât să împărţim costurile).

Masa de prânz e plătită de fiecare participant (alegem din meniu când ajungem la restaurant) – estimat între 30-50 lei / persoană

Taxe de acces:  Domeniul Golesti – 7 lei, Gradina Zoo -3 lei, Planetariu – 6 lei

Numar de locuri

Locuri: minim 8- maxim 15 participanţi din București și împrejurimi.

Programul zilei

Ora 9.00 Plecare din Bucuresti
11.00 – 13.00 – vizitare Domeniul Golesti
13.00 – 15.00 – Vizitare Parc Dendrologic Trivale, Schit Trivale, Gradina Zoologica

Masa de prânz la Complexul Cornul Vânătorului

16.00-16.30 – Spectacol Planetarium

Drum de întoarcere Piteşti-Bucureşti

Despre obiectivele de pe traseu:

Muzeul Viticulturii si Pomiculturii Golesti – Arges este al treilea muzeu ca reprezentare si importanta nationala, intaiul dedicat ocupatiilor poporului roman si este un muzeu in aer liber unic in Romania. Muzeul a fost infiintat in 7 iunie 1939 de catre Regele Carol al II-lea sub numele de Muzeul Dinicu Golescu si s-a dezvoltat de-a lungul anilor cu noi expozitii de baza care reflecta atat istoria familiei cat si istoria culturii si civilizatiei traditionale argesene.

Situata in Parcul Trivale din orasul Pitesti, Manastirea Trivale este un lacas bisericesc, ce indeamna la liniste si rugaciune. Se spune ca numeroase probleme de sanatate fizica si tulburari sufletesti: cosmaruri, pierderi materiale si-au gasit alinarea prin rugaciunile rostite in fata icoanei de la Manastirea Trivale si Pitesti.

Inscriere

Click pe butonul de mai jos pentru a completa formularul de înscriere! Ulterior, veți fi contactat(ă) pentru confirmare și detalii logistice. La ultima întrebare din formularul de înscriere vă rugăm să specificaţi dacă deţineţi un autoturism personal şi dacă aţi fi dispus(ă) să primiţi 1, 2 sau 3 alţi participanţi care nu au maşină. Mulțumim!